10 måder at finde penge gemmer sig i din lønseddel

Uanset hvor stramt ting er økonomisk for dig; uanset hvordan trist du synes at 2005 kan være, hvis du tjener en lønseddel, så der er ekstra penge gemmer sig i den. Du skal bare vide hvor man skal lede. Her er 10 måder at bringe disse penge ud i åbne.
1. få en øjeblikkelig raise fra din chef
Kommer i til at arbejde og krævende en raise måske ikke være alt for smart, men der er en måde at få en, der vil rent faktisk dukker op i din næste lønseddel. Her er deal…
Arbejdsgiveren tilbageholder en procentdel af din løn hver uge for indkomstskatter. Problemet er, de fleste mennesker har for meget tilbageholdt. Og mens der kan resultere i en stor refusion check i slutningen af året, det er virkelig dårlig finansiel planlægning. Du er berøvet af dette ekstra beløb hver lønseddel og regeringen ikke betaler du interesse for at bruge dine penge hele året.
Her er hvad du gør:
Spørg din løn Institut for en ny W-4 form. Det er den form, som din arbejdsgiver bruger til at beregne hvor mange penge at tage ud af din lønseddel hver uge.
Derefter bruge IRS’ kildeskat lommeregner på,, id=96196,00.html
Følg de enkle anvisninger til at nå frem til det nye beløb, der skal tilbageholdes. Derefter bare komplet ny W-4 og hånd det tilbage til din arbejdsgiver. Wham! Din instant lønforhøjelse vil være i din næste lønseddel!
2. betale dig først!
OK, du har vokset glad for at få denne fedt refusion check hvert år og nu er du bange for, at du vil gå glip af. Intet problem! Her er en fantastisk måde at få denne refusion og meget mere.
Tage de ekstra penge, som din ændrede W-4 er at give dig og i stedet for at sætte det i lommen, eller at betale en regning, betale dig selv i stedet.
Åbne en opsparingskonto på. Da de betaler den højeste rente af enhver online bank, og der er ingen gebyrer og ingen minimum balance kræves for at åbne en konto, kan du indbetale ekstra penge hver uge. I slutningen af året vil du ikke kun har gemt det samme eller mere end din refusion check er normalt, men du vil have tjent interesse!
3. chill out
Drej din termostat om vinteren og bære en trøje i stedet. For hver grad sænker du termostaten du spare 3% på din varmeregning. Det samme gælder om sommeren. bare hæve din aircondition én grad varmere. Ønsker at spare 6% instaed? Bare lave en 2 grad ændre!
4. små ting tilføje
Du virkelig behøver at $3 latte hver dag? Det er mindst $15 om ugen, der er tilbage i lommen, hvis du drikker bare én hver arbejde dag. Hvis du spiser frokost ud hver dag, og tilbringe bare $5 per måltid (som er at få temmelig svært at gøre i disse dage), vil derefter bringe din frokost til at arbejde to gange om ugen give dig tilbage $10 og bringer det hver dag ville spare dig $25. Hvor meget er det virkelig? $10 pr uge er $500 pr år, forudsat at du arbejder 50 uger om året, og $25 per uge er $1250.
5. få ‘uncabled’
Er du virkelig få dine penge værd ud af top-tier kabel abonnementet? Hvis du har fået flere kanaler end du kan eventuelt se tænke falde ned til grundlæggende kabel. Du kan spare så meget som $30 per måned og $360.00 om året.
6. få en kvittering for alt
Bare gøre det til en måned. Enhver tid, at du køber noget, får en kvittering. Kram dem alle i en kuvert. Sætte kopier af alle dine kreditkort regninger, utilities, alt at du bruger penge på i kuverten. Ved udgangen af måneden tilføje dem alle op og ser på hvor pengene gik. Derefter begynde at skære væk på fedt indtil mindst 10% af at penge er tilbage i lommen.
7. kram det
Hver gang du kommer hjem, tømme alle af ændringen fra dine lommer og pung, akkumuleret du i løbet af dagen. Kaste det ind i en stor krukke. I slutningen af måneden skal du sætte det ind i banken. Selv om det er bare en dollar er værd en dag, det er $365 om året PLUS renter.
8. klip det
Din søndag papir, samt tusindvis af websteder, fyldt med tilbudsaviser. Klip dem for mad, du rent faktisk spiser og undgå dem, der er for mad, du ikke. Gemmer bare $10 pr uge på købmand er en anden $520 om året, der kommer tilbage til dig.
9. snip det
Slippe af med alle jer kreditkort. De er den største årsag til personlig konkurs i USA Tag en måned værd af kredit card regninger og tilføje renter op, at du betaler. Derefter flere, af 12. Du vil blive chokeret på hvad din spilde hvert år ved hjælp af dine kort i stedet for kontanter.
10. forhandle det
Ikke betale pålydende værdi for noget, du behøver. Du kan ikke få en lavere pris, hvis du forsøger at forhandle, men darn sikker vil du aldrig få en hvis du ikke spørge. Dette gælder især, når du behandler entreprenører, Møbelforretninger og tæppe butikker. Selv en mall smykke kan være villig til at forhandle, hvis salget er langsomme og kvoterne ikke har opfyldt.
Ikke tænke på hver af disse tips som «kun et par bukke». Rio Grand River er kun en ad gangen ved kilden. Tænk på hver en dollar, som du gemmer som et penge træ. Plante det, hvor det vil gøre dig den mest godt–i lommen i stedet for en andens.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.