21st Century måde at opbygge egenkapital

Her at bo og fast etableret i amerikanske realkreditmarked, hver anden uge afdrag på realkreditlån vinder momentum. Først introduceret i USA i begyndelsen af 1980 ‘ erne af flere små nordøstlige banker, har tanken om hver anden uge realkreditlån sin oprindelse i Canada.
Dette koncept blev hurtigt populært valg nationalt inden for mindre end et årti efter det er ankomst placere to gange ugentligt betalingsplanen i spidsen for Canadas mortgage industrien omkring 1972 for flere gode grunde. Overveje følgende:
1. de fleste mennesker er betalt ugentligt eller hver anden uge, derfor er det rimeligt at have som en valgmulighed “hver anden uge mortgage betalinger”.
2. på en hver anden uge pant betalingsplanen, ene halvdel af et lån månedlige betaling er foretaget og krediteret til kontoindehaveren hver to uger. Dette er svarende til 13 månedlige betalinger i stedet for de sædvanlige 12 månedlige betalinger at reducere det lån payoff tid.
3. hurtigere akkumulering af egenkapital bygge på op til 300%, plus en reduktion i interesse skyldte på lån som følge af din forudbetaling er resultatet af ved hjælp af en hver anden uge betalingsplan; der er uden enhver stigning til din månedlige output. Med andre ord, du får mere værdi pr. dollar og redde tusinder ligeledes; så meget som 25% til 30% i renter i lånets løbetid.
Kombinere fordelene ved en hver anden uge betalingsplan med en union mellem en elektroniske midler Transfer (EFT) tilstand af konto servicering er omfattet af forordning “E” af Federal Reserve til et stik i internettet og du vil finde en super-effektiv, sikker, forbrugervenlige metode for at betale en månedlig forpligtelse, der ikke vil tage en stor bid fra én lønseddel. Det tager ikke atomfysikere at forstå, hvorfor denne type arrangement er ofte omtales som “Sund fornuft Mortgage”.
Nu, hvor der er vejrtrækning plads, fordi pengene er “frigjorte” og også gemt ved hjælp af en service som denne, gå på en udflugt til nogle solskin, sand og surf, spise middag på en fem-stjernet restaurant, eller endnu bedre, investere i din finansielle fremtid. Det er dine penge. Når du har prøvet dette egenkapital acceleration program (EAP) for dig selv, vil du indse sin værdi.
Med mere tilgængelige valg er at skabe behagelig livsstil og ser ud til din familie økonomisk velvære nemmere i dag, end det nogensinde har været. Den dårlige nyhed er, at tid er ikke du side med en standard månedlige pant betaling på et 30 års lån. Faktisk, får du ikke mest for dine penge. Den gode nyhed er, at hjælp er her; teknologien findes at give forbrugerne uovertrufne bekvemmeligheder plus en skattebegunstiget boost.
Velkommen til det 21.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.