Badeværelse Remodeling oplysninger og ideer

Når husejere beslutter at hjem forbedring, tænker de på badeværelset. Dette er stedet hvor man kan komme væk fra alle belastninger i livet. Ved redesigne dit badeværelse frysere, dræn, bøtter, bad eller endda gulvet, kan du forvandle dit badeværelse i en nyligt udformet retreat hvor afslapning og slappe er den ultimative oplevelse.
Badeværelset er den mest anvendte rum i huset, så det må synes, at det er den mest remodeled værelse. Efter en vis periode at eje et hjem, bliver badeværelset den mest kedelige selvom intet sket siden du flyttede ind. Mest sandsynligt er dit badeværelse standard hvid vask, hvide badekar og hvidt toilet. Nu er der mange badeværelse renovering ideer at vælge imellem såsom spa-bad, spejle tåge gratis, en opvarmning badeværelsesgulvet at nævne nogle få. Installere en ny bruser armatur med en anti-skolde trykregulator – Fjern scenario hvor nogen skyller toilettet og ud kommer skoldhed vand fra dit brusebad hane. Erstatte smuldrende flise i brusenichen med en vedligeholdelse fri bruser surround. Grab barer i bruseren, nye vand-saver toilet og/eller maler en ny boblebad. Du kan gå fra et lille badeværelse remodeling design project til et større badeværelse renovering. Af projektets størrelse vil afhænge af størrelsen af dit budget og mængden af besvær du vil have. Remodellering et badeværelse kan være dyrt. De gennemsnitlige udgifter til en komplet renovering af et badeværelse når leje en entreprenør er omtrent det samme som udgifterne til en lille bil. Ved at gøre en del af eller alle de remodeling arbejde selv, kan du spare tusindvis af kroner. Samtidig med at en beslutning om badeværelse remodeling, Husk at husejere i de seneste år var i stand til at genvinde ca 85% af deres omkostninger ved salg af deres hjem. Denne gendannelse er når en professionel bygger om badeværelset.
Nogle fagfolk mener små projekter bestående af erstatte karret med en ny badekar eller en bruser enhed. Hvis dette er hvad du overvejer til dit badeværelse, skal du medtage Gulvbelægning i dine planer. De fleste nye bøtter eller bruser enheder dækker ikke, hvor de gamle gulve i overensstemmelse med den gamle badekar. Dette arbejde vil indebære fjernelse af inventar (toilet, etc.), som vil forårsage labor omkostninger til at stige. Et projekt som dette er okay, men de fleste boligejere overveje normalt et medium til store remodeling projekt til badeværelset. Disse projekter vil du planlægger meget omhyggeligt, så du vil være tilfreds med hvad du ender op med, når projektet er afsluttet. Du vil gerne sikre, at du har ekstra faciliteter til at bruge, mens den ombygning er i gang. Dine planer bør omfatte armaturet placering, dvs du holde den gamle layout eller oprette en ny? Hvilken type af belysning vil du? Vil du opgave belysning på hvert funktionsområde eller almindelig belysning i hele badeværelset? Vil du have et badeværelse, varme system for at holde dig varm, når du får ud af bruseren (dvs. gulvet opvarmning system)? Vil du grønne områder eller hvad med HiFi tv til dit badeværelse? Tåge gratis spejle? Ikke længere vente steam til at klare, før du kan se dig selv! Planlæg nøje og inden for dit budget! Når projektet er afsluttet, nyde den nye værelse du designet til dig og din familie!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.