Hvor god en Deal er din Banks Mortgage forsikring planen?

Når du går til banken for at få et realkreditlån, vil du uundgåeligt blive bedt om at tage lån forsikring. Ideen bag mortgage forsikring er simpelthen, hvis noget sker for dig eller din ægtefælle, så dit lån bliver betales ud hvilket er gode nyheder for din familie og banken. De fleste finansielle institutioner handler som de gør dig en tjeneste ved at tilbyde dig pant forsikring gennem deres egen gruppe planen, men er de?
Sandheden er, at du sandsynligvis kunne få en meget bedre aftale og i hvert fald en lige mængde beskyttelse af shopping for din egen forsikring.
Det væsentlige, mortgage forsikring er ikke anderledes end sigt livsforsikring. Med begge varer din politik kun i en bestemt periode af tid og betaler sine fordele, hvis noget sker for dig eller din ægtefælle. Den virkelige forskel kommer ned til hvor meget kontrol du har over din politik og hvor meget du vil betale for det.
Hvis du vælger at bruge realkreditlån forsikring tilbydes af banken, kan du ikke tilpasse en politik for at passe til dine behov og du vil være blandet sammen med andre låntagere under en gruppe plan. På grund af dette, vil du kun har begrænset kontrol over din politik. Eksempelvis gennem en tredjepart udbyder, ville du være i stand til at vælge din egen støttemodtageren, beslutte, hvordan at bruge provenuet hvis nødvendigt, og til enhver tid annullere politikken. Du ville ikke have disse muligheder med en låneinstituttet.
Derudover fastholder banken retten til ikke forny din politik og annullere politikken når du sælge huset. Hvis du finder dit eget forsikringsselskab, kan du selv gøre disse beslutninger.
Den anden store forskel er prisen. En tredje parts forsikring præmier vil ikke gå op, så du ville betale den samme præmie i dag, at du vil betale 10 år fra nu. Du vil ikke få den samme garanti fra en bank, som kan og sandsynligvis vil øge din præmier i løbet af livet af politikken. I de fleste tilfælde, vil du sandsynligvis betale mere gennem en bank alligevel. Faktisk kunne du betale så meget som 40% mere, end du ville gøre hvis du handlet omkring og fundet dit eget forsikringsselskab. Ikke at nævne, at den politik, du tager via din bank vil gradvist falde i værdi mens en plan, du vælger fra en ekstern kilde vil være værd den samme mængde i hele perioden.
Selvfølgelig, mange mennesker har ikke noget imod betale mere for deres realkreditforsikring fordi det er mere bekvemt end behandling hos forsikringsagenter. Sandheden er, at du nemt kan finde en politik, der passer til dine behov og giver overkommelig præmier via internettet. En organisation, som gruppen Hughes Trustco kan selv generere citater for dig fra flere forsikringsselskaber, så du ved, at du modtager den bedste deal muligt på den ønskede politik.
Den nederste linje er at mortgage forsikring er vigtigt og bør være en del af dit hjem opkøb eller refinansiering præparater, men det betyder ikke, du nødt til at betale mere eller lade banken træffe vigtige beslutninger for dig. I stedet skal du finde din egen personlige plan fra en tredjepart udbyder som vil lade dig holde styr på din politik og vil spare dig penge i det lange løb.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.