En Advokat ‘ s Blog – Jon Michael Probstein, Esq.: December 2020

jeg har endnu ikke modtaget nogen dagpenge. Konklusion: systemet er at gøre det alt for nemt for folk at komme videre, og ophold på fordele. Hvis et sikkerhedsnet bliver alt for godt, at folk er tilbøjelige til at forblive i det. Et Skab, der arbejder team og ministerier er nu til opgave at fremme WWG anbefalinger. I stedet regering ser ud til at være hellbent på at gøre modtagerne holde deres del af den sociale kontrakt – mens de tager ingen ansvar som ledere af økonomien, for ikke at holde sin del af aftalen. Det kunne være, at det perfekte job findes ikke; måske finde et arbejde betyder, at plukke op og bevæger sig, eller tage en skære i løn, eller uddannelse til at tilegne sig en ny færdighed.

Sammen med generelle spørgsmål, herunder dit navn, adresse og kontakt oplysninger, er de vigtigste oplysninger, der anmodes om, hvordan du har mistet dit sidste arbejde (“mangel på arbejde” er et passende svar, der henviser til, at holde op med dit job IKKE giver dig ret til erstatning), uanset om eller ikke at du er i øjeblikket modtager en aftrædelsesordning eller ferie/feriepenge, hvis du er i øjeblikket registreret som studerende eller modtager uddannelse til en ny karriere, og hvis du er i øjeblikket villige til at blive ansat igen. Fra hvor jeg sidder, regeringens budskab er umiskendelig: Oprettelse af et nyt job, som bærer en straffe pris. Yderligere, kvindens reaktion synes at være direkte relateret til thehusband tab af indtjening fra arbejdsløshed, da det stiger med varigheden af den mand’sunemployment og falder med størrelsen af arbejdsløshedsunderstøttelsen, at manden modtager.Men selv om en betydelig ÆREFRYGT kan dokumenteres, læs mere om a-kasse dens økonomiske betydning er relativelysmall på kort sigt. Du kan købe den cykel, du har været eyeing for lang tid.

Endnu, for blot at tage ét eksempel på de seneste counter produktivitet, økonomer har vist, at en udvidelse af arbejdsløshedsunderstøttelse over en vis længde af tid korrelerer med højere arbejdsløshed. Mens green card indehavere er ikke begrænset fra at gå ind i OS efter international rejse, de er nogle nødvendige tid til at søge om tilladelse til at genindtræde, når de er afholdt, der mistænkes for at overtræde lovene. Mens det er bestemt muligt for dig at ansøge om arbejdsløshedsunderstøttelse online, ville det være meget bedre, hvis du bare ville besøge den officielle hjemmeside for din tilstand først, og se, hvilken metode der anbefales som den mest effektive.

Du vil også nødt til at give andre oplysninger, såsom dit cpr-nummer, din bank oplysninger, hvis du ønsker, at fordelene er sat direkte ind på din bankkonto, og de nøjagtige datoer for, at du har arbejdet og for hvem. 2.Hvis du har installeret et SOLCELLEANLÆG på hjemmet, og det har ikke været forbundet til det lokale forsyningsnettet og ikke har batterier enten, at systemet ikke kan levere strøm til din familie stabilt, for natten systemet er død, og du vil parlamentet blive mørkt. For kun tre år siden, det samme angiveligt brudt system havde gavn niveauer ned på rekordlave niveauer.