Bestemmelse af, om du har brug for et lån

Nogle gange kan det virke som livet er at komme ud af hånden, og du måske har brug for nogle ekstra penge at komme igennem det… på andre tidspunkter, dog kan du finde, at dit behov for yderligere midler er motiveret mere af ønsker end nødvendigt.

I mange tilfælde er der intet galt med denne uoverensstemmelse, men i tilfælde, hvor der er en bekymring om, hvorvidt du har råd til det ekstra regning af en månedlig betaling kan det være ganske vigtigt.

Nedenfor finder du nogle spørgsmål og generelle retningslinjer designet til at hjælpe dig med at afgøre hvorvidt du faktisk har brug for lånet, du overvejer, eller om det er simpelthen et spørgsmål om noget, du ønsker.

Har du råd til lånet?

En af de første ting, du bør spørge dig selv, når de forsøger at afgøre, om du faktisk har brug for lånet eller ikke er hvorvidt du har råd til de månedlige betalinger, at lånet vil blive pålagt. Hvis ikke du er sikker på, kan så du tage tid til at udspecificere dine regninger og andre betalinger og oprette en simpel hjem budget.

Når du har anført alle dine udgifter og bestemt ca hvor mange penge du har tilovers efter alt er betalt, sammenligne den omtrentlige månedlige betaling på lånet det gennemsnitlige beløb, du har tilovers.

Hvis lån betalinger ville gå over det beløb, der er stadig (eller selv hvis det bare bliver virkelig lukker), kan du gøre nogle yderligere undersøgelser om hvorvidt lånet er virkelig nødvendig, fordi du vil strække din økonomi virkelig tynd med det nye månedlige lån betalinger.

Er lånet til noget vigtigt?

Tager et øjeblik at se på, præcis hvad lånet skal bruges til kan hjælpe dig med at afgøre nøjagtigt, hvor vigtigt lånet er. Spørg dig selv om emnet for lånet er noget, der er ganske vigtigt at få lige nu, eller om lånet kunne udskydes til lidt længere.

Overveje, hvordan at forsinke lånet kan påvirke dit daglige liv i forhold til hvordan det ville være hvis du gik videre og ansøgt om lånet nu… vil der være nogle drastiske forskel, andet end at være i stand til at købe genstand for lånet?

Hvis du finder at lånet kunne blive forsinket og du ikke kan virkelig råd til lån betalinger uden at strække din økonomi, ville det være bedst at udskyde din ansøgning frem gangen når du har flere penge til rådighed.

Har du virkelig brug for lånet?

Efter du har anset for både betydningen af lånet og om du kan virkelig råd til det, bør du få en ide om, om du virkelig har brug for lånet eller hvis det er bare noget, du gerne vil have.

Selvfølgelig, hvis du har råd til de månedlige betalinger til at tilbagebetale lånet så det er ikke så vigtigt om du har brug for eller blot ønsker genstand for lånet.

Hvis du finde, at lånet ikke er noget, du absolut har brug for og din økonomi ville blive strakt til det punkt, at du muligvis ikke gøre alle dine betalinger til tiden, dog, så du kan være bedst tjent med at se bort fra nogle af dine penge i et stykke tid at bui ld op besparelser indtil du har bedre råd til at ansøge om lånet.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.